به گزارش گزارشگر آی تی، پروتیین برای یک رژیم غذایی سالم ضروری است و شما می توانید پروتیین خود را از گیاهان و حیوانات لوبیا، نخود، آجیل و دانه های غلات کامل و ماهی، مرغ و سایر دام ها دریافت کنید. توصیه می شود که بخش عمده پروتیین مورد نیاز خود را از منابع گیاهی مصرف کنید. متخصصان می گویند گوشت قرمز مانند گوشت گاو “باید به صورت محدودتر مصرف شود”. تولید گوشت از نظر زیست محیطی ناپایدار است.
به گزارش فرارو به نقل از دویچه وله، با این وجود، مصرف بیش از حد گوشت نیز می تواند منجر به بروز مشکلات سلامتی از جمله سرطان روده شود. اغلب این بیش تر به نحوه پختن گوشت مربوط می شود تا خود گوشت، اما هنوز هم باید در نظر داشت: به قول معروف شما همان چیزی هستید که می خورید. با این وجود، بسیاری از افراد از خوردن گوشت لذت می برند. بنابراین، ایده پیوند یک برنج به عنوان یک پروتیین گیاهی با گوشت گاو پایدار و آزمایشگاهی باید خبر خوشایندی باشد. این چیزی است که دانشمندان در کره جنوبی می گویند که ایجاد کرده اند و آن را “برنج گاو” می نامند.
برنج گوشت گاو چیست؟
محققان در سیول در کره جنوبی گوشت و سلول های چربی گاوها را با ژلاتین ماهی پوشانده و در دانه های برنج قرار دادند و در آنجا کِشت صورت گرفت. پوشش ژلاتینی به مواد مغذی از مواد حیوانی یعنی ماهیچه های گوشت گاو و سلول های بنیادی چربی کمک کرد تا برنج رشد کرده و غنی شود. آن برنج به مدت ده روز در جریان یک کشت پرورش داده شد و به پروتیین و چربی سلول های حیوانی اجازه رشد داد. آن چه حاصل شد یک دانه صورتی و سفید بود.
آیا طعم خوبی دارد؟
طعم اولیه عمدتا طعم برنج است. با این وجود، طعم های پیچیده متعددی در هم تنیده شده اند. طعم پروتیینی تا حدودی مزه ای آجیلی دارد و پس از آن طعمی خامه ای و کره ای احساس می شود.
برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است؟
برنج گوشت گاو آزمایشگاهی که به تازگی تولید شده حاوی 8 درصد پروتیین بیش تر و 7 درصد چربی بیش تر از برنج معمولی است. این امر باعث می شود آن ماده غذایی به منبعی غنی از اسیدهای آمینه ضروری تبدیل شود که پروتیین تولید می کند.
این ظرفیت بالقوه خود را به عنوان یک ابر غذای آینده نشان می دهد، اما هم چنین ایده هایی برای توسعه اشکال جدید محصولات غذایی هیبریدی ارایه می کند. با این وجود، برخی از کارشناسان مواد غذایی ارزش غذایی برنج گوشت گاو را زیر سوال برده اند.
محصول نهایی حاوی 4.8 گرم سلول گاو کشت شده بازای هر 1 کیلوگرم برنج است. بدان معنا که 0.5 درصد محصول نهایی را گوشت کشت شده و 99.5 درصد را برنج تشکیل می دهد. برای جایگزینی گوشت پروتیین موجود در محصول نهایی باید بیش تر باشد. برنج گوشت گاو تنها یکی از چندین آزمایش برای اصلاح برنج با هدف وارد کردن مواد مغذی بیش تر به رژیم غذایی اصلی افراد است. برای مثال، برنج طلایی به گونه ای مهندسی ژنتیک شده که حاوی نوعی ویتامین آ باشد که در رژیم غذایی برخی افراد در بخش هایی از آسیا و آفریقا وجود ندارد.
برنج گوشت گاو تا چه اندازه “سبز” یا سازگار با محیط زیست است؟
تیم کار کننده بر روی ایجاد برنج گوشت گاو اشاره کرد که کشت برنج هیبریدی توسط آنان گازهای گلخانه ای کمتری نسبت به تولید پروتیین گوشت گاو معمولی منتشر می کند. آنان می گویند 100 گرم پروتیین گوشت گاو حدود 50 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می کند در حالی که تولید 100 گرم پروتیین از برنج هیبریدی کم تر از 6.27 کیلوگرم دی اکسید کربن آزاد می کند. در نتیجه، گوشت پرورشی به دلیل مزایای بالقوه آن برای محیط زیست، امنیت غذایی، پایداری و اخلاق حیوانی زمینه ای بسیار امیدوار کننده است.
آن تیم اولین افرادی نیستند که بر روی محصولات گوشتی تولید شده در آزمایشگاه کار می کند. اولین برگر گوشت در آزمایشگاه در سال 2013 میلادی توسط “مارک پست” دانشمند هلندی رونمایی شد. کم تر از یک دهه بعد صنعت گوشت آزمایشگاهی به بیش از 150 شرکت در سراسر جهان گسترش یافت. بخش عمده شرکت ها بر تولید جایگزین برای گوشت های معمولی مانند گوشت خوک، گوشت گاو و مرغ تمرکز کرده اند.
چرا خرید گوشت آزمایشگاهی دشوار است؟
گوشت تولید شده در آزمایشگاه هنوز برای تولید انبوه بسیار گران است و این بدان معناست که رساندن آن به قفسه های سوپرمارکت ها دشوار می باشد. یکی از چالش های اصلی آن است که گوشت تولید شده در ازمایشگاه برای رشد سلول ها به محصولات حیوانی متکی باشد. در مطالعه اخیر محققان دسته های اولیه سلول های ماهیچه ای و چربی خود را از گاوهایی که در یک کشتارگاه محلی ذبح شده بودند به دست آوردند. همه گوشت های آزمایشگاهی به سرم خون گاو به عنوان مکمل رشد متکی هستند.
این بهترین روشی است که ما برای رشد چنین سلولی در اختیار داریم تا بتوان با آن چیزی درست کرد. با این وجود، این روش بحث های زیست محیطی و مسایلی را به همراه دارد از حمله موضوع ظلم به حیوانات و گران بودن. با این وجود، تولید کنندگان نیز راه دشواری برای متقاعد کردن افراد به خوردن گوشت های کشت شده آزمایشگاهی دارند. نتیجه نظرسنجی ای انجام شده در بریتانیا توسط آژانس استانداردهای غذایی نشان داد که تنها یک سوم از شرکت کنندگان مایل به آزمایش گوشت آزمایشگاهی بودند. تقریبا نیمی از شرکت کنندگان گزارش دادند که هیچ چیز نمی تواند آنان را تشویق کند تا گوشت آزمایشگاهی را امتحان کنند، اما بیش از یک چهارم گفتند که اگر بدانند خوردن آن بی خطر است می توانند متقاعد شوند.
اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اختراع یک برنج جدید در کره جنوبی/ برنج گوشت گاو تا چه میزان مغذی است و چه طعمی دارد؟"، کلیک کنید.