راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

این روزها نمایشگاه های متعددی در گالری های شهر تهران برپاست؛ این گزارش شرحی است از نمایشگاه هایی که آخر این هفته فرصت بازدید از آن ها فراهم است.

به گزارش گزارشگر آی تی گالری گردی این هفته همراه خواهد بود با «برگی از پاییز صفر یک» که عنوان نمایشگاه گروهی برپا شده گالری ثالث است. این نمایشگاه جمعه 31 فروردین افتتاح شد. این نمایشگاه به کیوریتوری ابراهیم برفرازی و فاطمه حق دار برپا شده است. 

این نمایشگاه گروهی سه شنبه 11 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای سر زدن به این نمایشگاه باید به گالری ثالث واقع در تهران، کریم خان زند بین ایرانشهر و ماهشهر شماره148 رفت.

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه انفرادی حبیب فرج آبادی نیز جمعه 31 فروردین در گالری اعتماد 1 برپا شد. این نمایشگاه تا سه شنبه 18 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. برای سر زدن به گالری اعتماد باید به میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک 25 رفت.

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«خبره نگر» نیز نمایشگاه گروهی است که جمعه 31 فروردین در نگارخانه نگر برپا شد؛ این نمایشگاه تا جمعه 14 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

نگارخانه نگر در قایم مقام فراهانی، خیابان مشاهیر، کوچه بهرامی، پلاک 5 واقع شده است. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«خورشید کجاست؟» نمایشگاه انفرادی شبنم جهانشاهی است که جمعه 31 فروردین در گالری باوان برپا شد. 

 در بخشی از استیتمنت «خورشید کجاست؟» آمده است:«در این مجموعه به سراغ آثاری در تاریخ هنر (نقاشی) رفته ام و از آنها به عنوان مثال هایی استفاده می کنم، تا بتوانم بخشی از زیست معاصر خود را با اقتباس از آنها، جستجو کنم. به این امید که بتوانم در پی این جستجو، پاسخی برای پرسش هایم داشته باشم و باز پرسش هایی.
روایت (از حقیقت)، راوی، و دریافت کننده، با یکدیگر در چه رابطه ای قرار دارند؟ آیا دریافت کننده همان روایتی را که راوی می گوید، دریافت می کند؟ (یا بنا به روایت) تجربه زیسته خود را وارد می کند؟
 برای من، گاهی هم زیستی، جا به جایی و تغییر موقعیت شخصیت ها و مکان ها، ابزارهای اصلی در این مسیر هستند. نقطه ی روشن و واضح این است، که بر روی هر فیگور در هر کار، نور با جهتی متفاوت قرار دارد.»

این نمایشگاه تا دوشنبه 17 اردیبهشت ادامه دارد و برای سر زدن به آن باید به خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، پلاک 7 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«طراحی ها» یکی از نمایشگاه های قاسم حاجی زاده است که این روزها در تهران برپاست. این نمایشگاه جمعه 31 فروردین در  گالری مدار موازی افتتاح شد و تا چهارم خرداد ادامه خواهد داشت. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است: «در سال 1391، قاسم حاجی زاده پس از هفده سال غیبت به ایران بازگشت.
در بازگشت به کشور، مستقیماً، به مدت هجده روز به منزل دوران کودکی خود در شعربافان لاهیجان رفت.
در این مدت، هر روز یک پرتره از میرزا کوچک خان می کشید، شخصیتی که در تمام دوران کودکی اش در همین مکان به عنوان قهرمان ملی مطرح بود.
این اولین بار است که این مجموعه از طراحی ها به صورت عمومی نمایش یافته است.»

گالری مدار موازی در خیابان حافظ، نرسیده به چهار راه کالج، نبش کوچه بامشاد، پلاک 409 واقع شده است. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«هراس و هوس» دومین نمایشگاهی انفرادیِ این روزهای قاسم حاجی زاده است که جمعه 31 فروردین برپا شد. در این نمایشگاه آثار قاسم حاجی زاده بر دیوار رفته است. این نمایشگاه که در طبقه دوم گالری اُ برپا شده است تا دوشنبه 24 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک 18، طبقه ی دوم رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«سازه های نامریی» عنوان نمایشگاه چیدمان لی لی عامری است که از 31 فروردین تا چهاردهم اردیبهشت در گالری والی به نمایش درآمده است.

این هنرمند در استیمنت این نمایشگاه نوشته است: «سروصدای درون به حشره می ماند، به پشه. حشرات به وجود یورش می آورند؛ اگر به حشرات درونتان نرسید و نگاهشان نکنید، مزرعه روحتان را می جوند و محصول ذهن تان را از بین می برند. اما سایه ها، سایه ها دنیایی مبهم، اما واقعی تر از واقعیت می سازند.
سایه ها انعطاف پذیرند و به آسانی درهم می شوند و تیزی های دنیا واقعیت را رام می سازند. دنیای درون هم دنیای سایه هاست؛ به دنیای درون که می نگریم، سایه ها تیزی ها را می پوشانند تا زخم های روح را نبینیم.
ولی چه بهتر که زخم هویدا شود … گاه بعضی از تیزی های جهان ماده، این جهان به اصطلاح واقعی، با همه تیزی شان به دنیای درون، به دنیای سایه ها رخنه می کنند و چنان زخمی برجای می گذارند که دیگر نمی توان رویش را پوشانید… پشه ها و تیزی ها و سایه ها تمثیل هایی هستند از این نزاع برون و درون.»

گالری والی در میدان ونک، خیابان خدامی، پلاک 72 واقع شده است.

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه اوریا محمودی، با عنوان «سفرنامه ی تکه تکه» نیز جمعه 31 فروردین در گالری هما افتتاح شد. این نمایشگاه تا سه شنبه 18 اردیبهشت ادامه خواهد یافت و برای سر زدن به آن باید به خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک 8، واحد یک رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«خراش» هم با آثار هانیه آزموده جمعه 31 فروردین در گالری عصر افتتاح شد. 

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه آمده بود: «در طبیعت که بوده باشید دیده اید که ناگهان روز٬ شب می شود و ظهر عصر. سایه ها بازیگوشی می کنند و مناظر پیوسته در هم می روند و از چشم می گریزند. حتی چیزی ساکن چون کنده ای درخت یا دری فولادی تحت تاثیر زمان و در اثر رطوبت و آفتاب و دیگر عوامل مادی می پوسد، ریش ریش می شود و فرسوده و به مرور زمان ناپدید خواهد شد. این سیر تغییرات مناظر و موجودات برای من آیینه تمام نمایی از تحولات شتابناک در واقعیت اجتماعی نیز هست، چرا که هر خراشی بر واقعیت نتیجه سایش و اصطکاکی است که نادیده گرفتن فرآیندهای دگرگون کننده را ناممکن می کند. ثبت و ضبط این فرایندها مرا به استفاده از مواد گوناگون کشاند تا شاید بتوانم این خراش ها بر تن واقعیت را ثبت کنم. برای انتقال بهتر احساسات و افکاری که با آنها دست به گریبانم و در واقع به چنگ آوردن واقعیت گریزپا، نیاز به تکنیکی داشتم که هم خراش های زمان بر چهره واقعیت را ثبت کند و هم به اندازه کافی برای به تصویر کشیدن واقعه یا تصویری که در ذهن شکل گرفته، سریع باشد، چرا که برای من مسیله تنها تصویر کردن صرف یک موقعیت یا فضا نبود، بلکه می خواستم با خراشیدن سطح بوم و لایه های رنگ یک دم آوار سهمگین واقعیت را متوقف سازم و تجربه خود از جهان را به اشتراک بگذارم.»

این نمایشگاه تا جمعه 14 اردیبهشت ادامه خواهد یافت و برای بازدید از آن باید به میرزای شیرازی شمالی، خیابان دلاویز، پلاک 18 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه گروهی «باغ گل تن» هم جمعه 31 فروردین در  گالری اِچ افتتاح شد. این نمایشگاه تا جمعه 14 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از «باغ گل تن» باید به خیابان شریعتی ، روبروی دولت ، کوچه میرزا تاراج ، پلاک 10 رفت. 

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «داستان ما از دلِ شکسته ناصرالدین شاه  و دل باختن او به دخترکی باهوش و جسور در باغ اقدسیه آغاز می شود؛ دخترکی که بعدتر با لقب خانم باشی، از قدرتمندترین زنان دربار ناصری می شود و بنا به روایتی تاثیرگذار در تاریخ قاجار، خانم باشی ثروتمند در قبال دین نپرداخته یکی از خان های ساوه صاحب پنج پارچه آبادی از جمله روستای زیبای خانقاه می شود. روستایی که با گزارشگر آی تی و عشق نوه ی خانم باشی، علی حاجبی تبریزی آباد شد. اینکه در سر اولاد خانم باشی چه گذشته که بعد از دیدن روستای خانقاه، دست از تحصیلات عالیه در دارالفنون می کشد و همراه همسر جوان، زیبا و تحصیلکرده اش ،  مهین بانو به آنجا می رود، را هیچ کس نمی داند.
به هر تقدیر ملک و خانه اربابی خانقاه این روزها با تلاش سیاوش قاضی نوه آنها همچنان آباد  زنده و پذیرای هنرمندان است. 
 مجموعه پیش رو را جمعی از هنرمندان نقاش همراه گالری آتبین در  فضای همین خانه و ملک اربابی و با تاثیر از حس و حال آن ، هنگامی که در قالب یک پروژه کوتاه مهمان قلعه گل تن بوده اند ؛ بر روی بوم آورده اند. 
این مجموعه و نمایشگاه بدون مهمان نوازی سیاوش قاضی و سولماز اکبری، همراهی لیلا هدایت پور، حمایت مجموعه بوم ایران و تلاش تانیا عزیزی به انجام نمی رسید.»

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«زنده» نمایشگاهی با آثار محمود زنده رودی است که هفته گذشته در گالری شیرین افتتاح شد؛ این نمایشگاه تا سه شنبه 18 اردیبهشت ادامه خواهد یافت. برای سر زدن به این نمایشگاه باید به خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه ی سیزدهم، پلاک 5 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

مهرداد ختایی نیز نمایشگاه «آخور» را جمعه 31 فروردین در گالری ماه برپا کرد. این نمایشگاه تا سه شنبه 25 اردیبهشت ادامه خواهد داشت و برای بازدید از آن باید به خیابان آفریقا، بلوار گلستان، شماره 26 رفت. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است:« آخور- ﺑﺎرﻫﺒﻨﺪ- دﻫﺎنﺑﻨﺪ

!این قرص نان از آن توست به داشته ات قناعت کن، روی برگردان و به تقدیرت راضی و خوشنود باش

مهرداد ختایی (فروردین 1403)

ﮐﻤﯽ از ﻣﻦ

زﯾﺮ ﻧﮕﺎهِ ﻣﻦ ﻋﻼﻣﺘﯽ از ﻣﻦ ﻣﯽﺷﻮد

 ﯾﻌﻨﯽ 

ﭼﯿﺰی ﮔﺬﺷﺘﻪ در ﭼﯿﺰی

و آن ﮐﻤﯽ ﮐﻪ از ﻣﻦِ اول 

در دوﻣﯽ ﮔﺬﺷﺘﻪ 

ﯾﮏ ﻣﻦِ ﺳﻮم را ﻋﻼﻣﺘﯽ از ﻣﻦ ﻣﯽﮐﻨﺪ 1

– رﻧﮓﻫﺎ ﻫﻢﻧﻬﺎد یک دیگرند!

   – ﻫﻢﺧﺎﺳـﺘﮕﺎه ﭼﻄﻮر؟ ﺳـﺮﻧﻮﺷـﺖ و ﭘﺎﯾﺎﻧﺸـﺎن از ﭼﻪ ﻗﺮار اﺳـﺖ؟  ﺧﻂﻫﺎ ﭼﻪ ﻣﯽﺷـﻮﻧﺪ؟ ﻓﺮمﻫﺎ و ﺻـﻮرتﻫﺎ؟ آﺑﺸـﺨﻮرِ آنﻫﺎ ﮐﺠﺎﺳـﺖ؟ اﺻـﻠﻦ ﺑﻪ ﺻـﻮرتﻫﺎ ﻧﮕﺎه ﻣﯽﮐﻨﯽ؟ آﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎری  ﮐﻪ ﺑﻪ ﯾﮑﯽﺷـﺎن ﺧﯿﺮه ﺷـﺪی ﮐِﯽ ﺑﻮد؟  ﺑﻪ ﮐﺪاﻣﺸـﺎن ﺑﻮد ﮐﻪ دلﺑﺴـﺘﯽ؟ ﺑﻪ ﮐﺪام ﭼﻬﺮه اش؟ از ﮐﺪامﯾﮏ ﺑﺮﯾﺪی؟ اﺻـﻠﻦ ﻫﻨﻮز دل ﻣﯽﺑﻨﺪی؟ ﻫﻨﻮز ﻣﯽﺷـﻮد ﮐﻪ دل ﺑﺴـﺖ؟  ﯾﺎ  ﻧﻪ،  ﻫﻨﻮز ﻫﻢ ﺻـﻮرتﻫﺎ  را ﺻـﻮرﺗﮏ ﻣﯽﺑﯿﻨﯽ؟  راه ﻣﯽروی ﺑﻪ صورت ها، ﺑﻪ ﭼﺸﻢﻫﺎ ﺧﯿﺮه ﻣﯽﺷﻮی و زﯾﺮ ﻟﺐ ﻣﺪام ﺑﺮاﯾﺸﺎن ﺣﮑﻢ ﺻﺎدر ﻣﯽﮐﻨﯽ؟

– ﻣﺮزﻫﺎ، ﻫﻢﺳﺮﺷﺖ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮﻧﺪ!

  – اﮔﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺮزی  ﺑﺮای ﮐﺴـﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬاﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺰ در ﻓﺎلِ ﻗﻬﻮه، ﺟﺎی دﯾﮕﺮی ﻫﻢ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺧﻂ و رﺑﻂ ﮔﺸـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ ﻣﺮزﻫﺎ، ﻧﻘﻄﻪﻫﺎ و ﺧﻂﻫﺎ را در آﺳـﻤﺎن، ﻣﯿﺎنِ ﺳـﺘﺎرﮔﺎن  و ﺻـﻮرتﻫﺎی ﻓﻠﮑﯽ رج زده ﺑﺎﺷـﯽ! اﮔﺮ اﺻـﻠﻦ ﻣﺮزﻫﺎ ﺑﺮاﯾﺖ ﻣﻌﻨﺎﯾﯽ داﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﻨﺪ!  اﮔﺮ  ﻫﺮﮔﺰ  وﻗﺘﯽ  ﺑﺮﺳـﺪ ﮐﻪ ﺳـﺮت را از آﺧﻮرِ دﯾﮕﺮان ﺑﻠﻨﺪ ﮐﻨﯽ  و ﺑﺎز ﻫﻢ اﮔﺮ ﺟﺎی ﻓﺮو ﺑﺮدنِ ﺗﻤﺎمِ ﻟﻘﻤﻪ، ﮐﻤﯽ از آن را در دﻫﺎﻧﺖ  ﻧﺸـﺨﻮار ﮐﻨﯽ! ﻧﺸﺨﻮار! راﺳﺘﯽ ﻧﺸﺨﻮار ﻣﯽﮐﻨﯽ؟ ﻣﺰهﻫﺎ را ﻣﯽﭼﺸﯽ؟ ﻣﺮزﻫﺎ را ﭼﻄﻮر؟ اﺻﻠﻦ رﺑﻂِ ﻣﯿﺎنِ ﻣﺮزﻫﺎ و ﻣﺰهﻫﺎ را ﻣﯽﻓﻬﻤﯽ؟

جواد ﺳﺮوش

(1) ﯾﺪاﻟﻪ روﯾﺎﺋﯽ، ﻣﻦِ ﮔﺬﺷﺘﻪ اﻣﻀﺎ»

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه گروهی «ماندن در تصویر» نیز روز جمعه 31 فروردین در گالری شیدایی برپا شد. 

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «در نمایش حال حاضر بر آن بودیم تا آثاری را خلق کنیم که نگرش شخص هنرمند را نسبت به انسان به تصویر بکشد. حال آن که این تلاشها و مکاشفه های غیر باز نمایانه در نتیجه ی تجارب شخصی هر فرد به منظور بررسی روابط انسان با فضای پیرامون و درگیری او با هویت درونی خودش شکل گرفتند. در ساختار بصری آثار فضایی نامتجانس با دنیای پیرامون را مشاهده میکنیم اما در کلیت و محتوا همه بر یک محور استوار هستند؛ هرچند شیوه ی بیان واحدی ندارند. در این مسیر هر یک از ما به نوبه ی خود و فضای فکری منحصر به فرد خود که گاهاً برگرفته از رویدادهای مینی عکسهای آرشیو شده خاطرات گذشته و حتی تصاویر ذهنی هستند در تلاش برای ثبت لحظه هایی از دیگران و خودمان بودیم که در برهه ای از زمان به پایان رسیدند که برای ادامه ی حیاتشان خود را ملزم به تصویر درآوردن آنها دانستیم.»

این نمایشگاه تا جمعه 14 اردیبهشت در گالری شیدایی ادامه خواهد داشت و برای سر زدن به آن باید به میدان هفتم تیر، میدان بهار شیراز، روبروی موزه عکسخانه شهر، پلاک 149، واحد1 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«زمین» نمایشگاه انفرادی هاله متولی است که هفته گذشته گالری بستان افتتاح شد. برای سر زدن به این نمایشگاه باید تا چهارشنبه 12 اردیبهشت به خیابان مطهری- خیابان لارستان- نبش بیست و دو- پلاک 71 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«نمایشگاه نقاشی و طراحی سفر رهایی روح زنده یاد نامی پتگر» نیز نمایشگاهی انفرادی است که جمعه 31 فروردین در گالری کاما برپا شد. این نمایشگاه تا دوشنبه 10 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری کاما واقع در جردن ،خیابان دیدار شمالی کوچه کیش شرقی پلاک 20 ،طبقه اول رفت.

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه «نه این دنیا، نه اون دنیا» نیز جمعه 31 فروردین با آثار مامک حجازی در گالری ریشه29 افتتاح شد. این نمایشگاه تا جمعه 14 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به  گالری ریشه29 در الهیه، خیابان آقابزرگی، روبه روی بانک آینده، جنب بانک خاورمیانه، پلاک 31 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه انفرادی فریدون آو با عنوان «برای نوروز» و «آثار بزرگ روی بوم» جمعه 17 فروردین در  گالری زیرزمین دستان افتتاح شد. این نمایشگاه تا جمعه پیش رو، 7 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

گالری زیرزمین دستان در خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک 6 واقع شده است. 

در این باره این نمایشگاه نوشته شده است: «زیرزمین دستان و 2+ با افتخار تازه ترین مجموعه آثار فریدون آو، «برای نوروز» و «کارهای بزرگ روی بوم» را همزمان از روز جمعه 17 فروردین 1403 در معرض دید قرار می دهد. این نمایش تا 7 اردیبهشت ادامه دارد. نمایش های بهاری این هنرمند از زمانی که او از گالری ها دعوت کرد درهایشان را در ایام نوروزی به روی رهگذران بگشایند از یک دهه پیش به یکی از رویدادهای صحنه هنر ایران تبدیل شده است. نود (90) اثر روی کاغذ و بوم، از جمله شش مجسمه، دیوارها و کف گالری را مزین خواهند کرد. نمایش انفرادی پیشین این هنرمند در دستان با عنوان «آثار اخیر در دوران قرنطینه» (1401) نیز در هر همین دو فضا برگزار شد. یک نمایش بزرگ از فریدون آو، «چند فصل: فریدون آو و مجموعه لعل» به کیوریتوری نگار عظیمی و سهراب محبی، در سال 1402 در آرت جمیل، دبی، امارات متحده عربی برگزار شد. در دی ماه 1402 در گالری توتال آرتز دبی افتتاح شد و تا تیر 1403 برای بازدید عموم خواهد.
فریدون آو اصرار دارد که «برای نوروز» و «کارهای بزرگ روی بوم» بخشی از هیچ مجموعه ای نیستند و صرفاً محصول «کنش» هنرمندانه اند. هنرمند با گذاشتن پارچه های کوچک روی میز کار خود به خطوط و شکل ها اجازه می دهد تا فرم هایی بسازند و حوادث به تکیه گاهی برای سایر بوم های کوچک و بزرگ تبدیل شوند. سال های کووید، هنرمند 79 ساله را واداشت که هر روز از خانه اش به استودیوی خود برود تا به شکلی خستگی ناپذیر به کار بپردازد و آن چه را که در آن سال ها بیشتر آرزویش را داشت، یعنی ارتباط با کیهان، فرا بخواند. مسیر او از میان درختزاری می گذشت.»

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه انفرادی «نویز آف» دیگر از نمایشگاه هایی است که جمعه 31 فروردین در گالری بام افتتاح شد. این نمایشگاه آثار امیر عباسی را به نمایش درآورده است.

گالری بام تا سه شنبه 11 اردیبهشت میزبان این نمایشگاه خواهد بود. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است: «نویز آف

گذشته هر انسان  نقش برجسته ای در احوال امروزش دارد.آنچه در گذشته رخ می دهد ،در حال حاضر، شامل تغییرات و برساختهایی می شود که توالی زمان ،فرهنگ و سیاست بر آن تحمیل کرده است.

اشیا نیز در برساخت زبان وفرهنگ دگرگون می شوند و این دگرگونی در مقابل دیدگان ما مسیری متضاد را طی می کند.اگر چه گاهی این سلب واقعیت یا تحریف در شکل نوستالژیک آنها تاثیری نمی گذارند، اما قابل توجه است.

در مجموعه پیش رو ، نوارها استعاره ای از بر ساخت زبانی و فرهنگی جوامعی نظیر ما هستند .این وارانه سازی ، امروز از آن جهت برجسته شده است که نمود آن در زندگی ما ، شکلی طنز گونه و قابل تامل پیدا کرده است .چیزی که در گذشته ، گاهی با سانسور همراه بوده است و امروز طی فرآیندی فرهنگی ، در دایره ایدیولوژیک نهاد حاکم قرار ندارند .چیزی دگرگون و فراموش شده ، که ماهیت واقعی از آن سلب شده تا نوعی معنا سازی وارانه اتفاق بیافتد.اما امروز در مسیری متفاوت اما بی اثر و تنها نوستالژیک در ذهن ما نقش بسته است.»

برای سر زدن به این نمایشگاه باید به خیابان سنایی، کوچه نوزدهم، پلاک 16، زنگ دوم رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

نمایشگاه انفرادی «فنا» با آثار ریتا رحیمی نیز جمعه 31 فروردین در گالری شمیس افتتاح شد. برای بازدید از «فنا» باید به فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان دانیالی، شماره 8 رفت. این نمایشگاه تا دوشنبه 10 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

جمعه هفته گذشته مونا خورشید دوست نمایشگاه انفرادی «می شنوی؟» را در گالری دوست برپا کرد. این نمایشگاه تا سه شنبه 18 اردیبهشت ادامه خواهد یافت. 

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است: «می شنوی؟ گوش ها به اصوات آرام و ممتد خو می گیرند و به مرور آن را سکوت می شمارند. از آن پس «شنیدن» دیگر ساده نیست. هوشیار باید بود و گوش ها را تیز کرد. در این مجموعه سکوتِ تن را به تصویر کشیده ام. برای جُستنِ نغمه ای که پیوسته در بطن آن جاریست. زمزمه ی آرام و آهنگینی که هیاهوی جهان آن را بلعیده و گوش ها به آن خو گرفته اند. گوش بسپاریم به آوای استخوان ها. این مجموعه تلاشی ست برای « شنیدن »…»

گالری دوست در خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، خیابان چهارم، شماره 4 واقع شده است. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

«گفتگوهای من و آن دیگری» نیز نمایشگاهی انفرادی است که جمعه 24 فروردین با آقار پریسا تقی پور در  پروژه های آران افتتاح شد. این نمایشگاه تا جمعه 7 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه باید به تهران، خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک 5 رفت. 

نمایشگاه انفرادی «مسیر عشق» نیز از جمعه 24 فروردین در  گالری آداپا برپا شده بود. این نمایشگاه تا دوشنبه 24 اردیبهشت ادامه خواهد داشت. 

برای بازدید از این نمایشگاه با آثار محمد حسن نعمتیان باید به میدان ولیعصر، کوچه ی سازش، کوچه ی پنجم، کوچه ی صومعه سرا، پلاک 5 رفت. 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

پایان خبر گزارشگر آی تی 

راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهنما برای گالری گردی در پایانِ هفته پیش ِ رو"، کلیک کنید.