آماده باش نیرو های امدادی در استان های جنوب
آفتاب نیوز :
حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آخرین جزییات از سیل در استان های جنوبی کشور، اظهار کرد: در سیل اسفندماه سال 1402 سیستان و بلوچستان تقریباً طی دو هفته حدود 230 میلی متر بارندگی را در برخی نقاط در پی داشت، در اثر این سامانه جدید از شب گذشته تا امروز ظهر 270 میلی متر در زرآباد بارش داشته ایم. این حجم بسیار زیادی از بارش ها را در حدود کمتر از 24 ساعت در جنوب سیستان و بلوچستان شاهد بوده ایم. در هرمزگان، جنوب استان بوشهر، جنوب فارس و کرمان بارش ها نیز همان طور بوده است.
وی ادامه داد: تاکنون بخش هایی از هرمزگان، قسمتی از بوشهر و جنوب کرمان درگیر سیل بودند، در کرمان نیز راه دسترسی 2 روستا قطع شده است و همکاران در تلاشند تا راه ها بازگشایی شود.
ظفری درباره آمار مفقودان سیل اخیر در استان های جنوبی کشور گفت: در استان کرمان 3 دختر چه مفقود شده بودند که با جست وجو های صورت گرفته هر 3 آن کودک پیدا شدند و هیچ جراحتی ندیده بودند.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: امروز تمرکز اصلی ما بر جنوب سیستان و بلوچستان است، شاهد نزول حجم بسیار زیادی از نزولات الهی بوده ایم، به طوری که 170 کیلومتر مکعب از حجم سد کهیر برای نخستین بار به طور کامل آبگیری شده است و همکاران ما برای دفاع خطرات احتمالی اقدام به رها سازی آب کرده اند.
اسکان اضطراری مردم روستا های جنوب کشور
وی یادآور شد: آب 32 روستا قطع شده است و در مناطق زرآباد سیستان وبلوچستان برق شده است چرا که احتمال برق گرفتگی شهروندان وجود دارد.
ظفری بیان کرد: فیبرنوری خاش ایرانشهر، قصرقند قطع است و به همین دلیل برخی از خطوط تلفن این مناطق قطع است و دچار اشکال است و همکاران در تلاشند تا مشکلات برطرف شود.
وی درباره آمار مصدومان سیل سیستان وبلوچستان نیز گفت: تاکنون مصدومیت جدی برای شهروندان ما به وجود نیامده است.
سازمان مدیریت بحران کشور همچنین به تخلیه برخی از روستا ها در جنوب کشور اشاره و عنوان کرد: تعدادی از روستا های ما در استان هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان بلوچستان برای ایمنی بیشتر تخلیه شده اند، آن ها را اسکان اضطراری داده ایم و غذای گرم در اختیار آن ها قرار داده شده است، به شرط برقراری امنیت آن ها به خانه های خود بر خواهند گشت.
ظفری درباره حضور گروه های جهادی در مناطق سیل زده نیز گفت: گروه های جهادی در مناطق حضور دارند و در امداد رسانی، تخلیه آب گرفتگی مناطق سیل زده به ما کمک می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در جنوب سیستان بلوچستان 1200 روستا تحت تاثیر سیل قرار گرفته است که 300 روستا دچار آب گرفتگی شده است، گروه های جهادی در حال کمک به مردم کمک می کنند و بخش قابل توجهی از دستگاه ها و استان های معین سیستان و بلچوستان به مردم خدمت رسانی می کنند.
سازمان مدیریت بحران کشور درباره پایداری وضعیت هشدار در استان های جنوبی کشور ابراز کرد: سازمان هواشناسی برآورد کرده تا فردا این سامانه و هشدار قرمز از منطقه خارج می شود، اما تا زمانی که وضعیت پایدار شود ما و دستگاه های امدادی، انتظامی و اجرایی در مناطق سیل زده خواهیم ماند.
وی تصریح کرد: به مردم توصیه می کنیم که از کانال های رسمی و اصلی اخبار را پیگیری و دنبال کنند.
سیل در کمین 1200 روستا در سیستان و بلوچستان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سیل در کمین 1200 روستا در سیستان و بلوچستان" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سیل در کمین 1200 روستا در سیستان و بلوچستان"، کلیک کنید.