امین اسدی در گفت و گو با خبرنگار گزارشگر آی تی، از حضور جدی، موثر و همه جانبه سازمان دامپزشکی کشور همزمان با وقوع سیل در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار کرد: اقدامات بهداشتی دامپزشکی در این مناطق برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع بیماری ها ضروری است.
سخنگوی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با بررسی خسارت های سیل اخیر در شهرستان های چابهار، کنارک، راسک، سرباز، نیکشهر، قصرقند، مهرستان، سیب و سوران و دلگان، انجام اقدامات بهداشتی دامپزشکی در مناطق سیل زده، برای پیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام انجام می شود.
وی عنوان کرد: با توجه به هشدارهای مجدد هواشناسی و احتمال سیلاب و بارندگی های شدید ارایه خدمات دامپزشکی پس از فروکش کردن سیلاب از جمله مایه کوبی، انجام اقدامات درمانی، نظارت بر دفن بهداشتی دام، سم پاشی و سایر موارد در دستور کار قرار دارد.
اسدی با بیان اینکه در حوزه خدمات رسانی به مناطق سیل زده سیستان بلوچستان تاکنون بیش از 2500 خدمات دامپزشکی به صورت رایگان انجام شده است افزود: امداد رسانی هر چه بیشتر در دستور کار است.
وی در ادامه اعزام اکیپ های جهادی دامپزشکی در روزهای آینده جهت ارایه خدمت به مردم عزیز به مناطق سیل زده خبر داد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی به اقدامات لازم برای ضدعفونی محل برای پیشگیری از بروز آلودگی های ثانویه نیز اشاره و بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی استان در حال بررسی ابعاد دیگر حادثه و نحوه انجام عملیات پیشگیری از بروز بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام هستند. مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور از دامداران خواست جهت حفظ دام و دامداری های خود چه برای مراحل پیش و چه مراحل پس از سیلاب توصیه های دامپزشکی را به اجرا در آورند.
وی تاکید کرد: با توجه به احتمال شیوع بیماری های دامی متعاقب تغییرات آب و هوایی و کمبود مواد غذایی مناسب، همکاری نزدیک با اکیپ های مبارزه با بیماری های دامی جهت مایه کوبی دام ها بر علیه بیماری های مختلف، پاشیدن مواد ضدعفونی کننده در ورودی و محوطه دامداری پس از فروکش کردن سیل، سمپاشی جایگاه و بدن دام ها در مقابله با انگل های خارجی پس از فروکش کردن سیل، همکاری در اعمال مقررات قرنطینه ای وضع شده توسط دامپزشکی دولتی در منطقه و پیگیری از طریق مقامات مسیول جهت تامین آب سالم و مناسب برای دام ها نیز مورد توجه دامداران باشد.
اسدی ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان از زمان اعلام گزارش وقوع سیل در مناطق جنوب استان، با تجهیز گروه های دامپزشکی در آماده باش کامل بوده و شماره تلفن 1512 و ادارات دامپزشکی تمام شهرستان ها پاسخگوی مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان می باشند.
ارایه بیش از 2500خدمت دامپزشکی در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان – خبرگزاری گزارشگر آی تی | اخبار ایران و جهان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ارایه بیش از 2500خدمت دامپزشکی در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان – خبرگزاری گزارشگر آی تی | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ارایه بیش از 2500خدمت دامپزشکی در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان – خبرگزاری گزارشگر آی تی | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.