طرز تهیه عدس پلو با سس گوشت و کشمش + آموزش ویدئویی

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی

عدس پلو از آن دسته غذاهایی است که بویش، همه خانه را پر می کند و حال وهوای کودکانه و سفره های مادربزرگ را زنده می سازد. در این دستور، ترکیب عدس، برنج، سس گوشت چرخ کرده، کشمش و ادویه های معطر، طعمی بی نظیر می سازد که هم ساده است.

طرز تهیه عدس پلو با سس گوشت و کشمش + آموزش ویدئویی

مواد لازم برای عدس پلو:

  1. عدس: ۱ پیمانه
  2. برنج: ۱ پیمانه
  3. نمک: به مقدار لازم
  4. زعفران دم کرده: کمی برای پایان پخت
  5. روغن: برای ته دیگ
  6. برای سس گوشت و کشمش:
  7. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  8. پیاز: ۱ عدد بزرگ، ریز خرد شده
  9. پودر سیر، پودر پیاز
  10. فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه
  11. دارچین، پودر تخم گشنیز
  12. نمک: به مقدار لازم
  13. زعفران دم کرده: ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
  14. برگه زردآلو: مقداری، خرد شده
  15. کشمش پلویی: ۱ مشت
  16. آب جوش: کمی، برای لعاب سس
  17. مواد اختیاری: زرشک، خلال بادام یا پسته، پوست پرتقال شیرین شده، خرما

طرز تهیه عدس پلو با سس گوشت و کشمش + آموزش ویدئویی

ابزارهای لازم آشپزی که باید داشته باشید

  1. قابلمه گود برای پخت برنج و عدس
  2. ماهیتابه برای سس گوشت
  3. آبکش برای صاف کردن برنج و عدس
  4. کفگیر چوبی، دم کنی، ادویه ساب

اگر این ابزارها را ندارید یا قصد خرید باکیفیت ترین محصولات آشپزی را دارید، فروشگاه ملوریا گلدن مرجع تخصصی لوازم آشپزخانه در بازار صالح آباد تهران است.

طرز تهیه گام به گام طرز تهیه عدس پلو ساده

1. آماده سازی برنج و عدس:

عدس را بشویید و با آب بپزید تا نرم ولی له نشده باشد (حدود ۴۰ دقیقه).

وقتی عدس نیم پز شد، برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه با هم بجوشانید.

در این مرحله، نمک اضافه کرده و برنج و عدس را آبکش کنید.

2. دم گذاری عدس پلو:

ته قابلمه را کمی چرب کرده و ته دیگ سیب زمینی یا نان بگذارید.

مخلوط برنج و عدس را داخل قابلمه بریزید.

دم کنی گذاشته و غذا را ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.

3. تهیه سس گوشت و کشمش:

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید.

همه ادویه ها و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

زعفران و برگه زردآلو را افزوده و کمی آب جوش بریزید.

بگذارید سس کمی جا بیفتد.

در آخر، کشمش را اضافه کرده و فقط ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا نسوزد.

4. سرو غذا:

پس از دم کشیدن، کمی زعفران روی عدس پلو بریزید.

در دیس بکشید و سس گوشت را یا کنار یا روی برنج بریزید.

ca 01

نکات و ترفندها تهیه عدس پلو

نسبت عدس و برنج: بهتر است مساوی باشند تا در هر قاشق تعادل طعم و بافت حفظ شود.

عدس را له نکنید: نیم پز و سالم بودن دانه عدس، ظاهر غذا را حرفه ای تر می کند.

ادویه ها را دقیق اندازه بزنید: طعم این غذا کاملاً وابسته به تعادل فلفل، دارچین و تخم گشنیز است.

زعفران را با یخ دم کنید: برای عطر و رنگ بیشتر غذا.

روغن اضافه نکنید: چون سس گوشت چربی کافی دارد.

مواد اختیاری مثل خرما یا زرشک را در ۵ دقیقه پایانی اضافه کنید تا له نشوند.

منبع: meloriagolden.com

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طرز تهیه عدس پلو با سس گوشت و کشمش + آموزش ویدئویی" هستید؟ با کلیک بر روی آموزش, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طرز تهیه عدس پلو با سس گوشت و کشمش + آموزش ویدئویی"، کلیک کنید.