به گزارش خبرگزاری گزارشگر آی تی از سنندج، دکتر انوش آریانژاد، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام اینکه در حال حاضر به تعداد ۶۲۱ بیمار مبتلا به نارسایی مزمن کلیه در ۱۰ بخش خدمات همودیالیز ارائه می شود، اظهار کرد: تعداد ۱۶۳تخت فعال بوده که شاخص بیمار به تخت ۳.۸ است.
وی افزود: شاخص کشوری بیمار به تخت ۴ بوده که وضعیت استان نسبت به کشور مطلوب تر است.
مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۷۳ هزار جلسه همودیالیز با هزینه ای بالغ بر ۱۵۱ میلیارد تومان برای بیماران نیازمند انجام شده است، همچنین ۳۸ دستگاه جدید همودیالیز به ارزش ۱۱ میلیارد تومان خریداری و نصب شده است.
دکتر آریانژاد با تاکید بر اینکه تمامی بیماران نیازمند به دیالیز بدون هیچ گونه انتظار در صف پذیرش میشوند، خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته بخش های دیالیز در شهرهای سقز، مریوان، بانه، کامیاران و بیجار با مشارکت خیرین احداث و بهره داری رسیده است و در سال جاری بخش جدید دیالیز در شهرستان دیواندره با مشارکت خیرین در حال احداث است.
وی مهم ترین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی در حوزه دیالیز در سال گذشته را شامل احداث بخش جدید دیالیز بیمارستان توجید سنندج با مشارکت خیرین سلامت با هزینه کرد ۳۵۰ میلیارد ریال و ارتقای شاخص بیمار به تخت ( بالاتر از میانگین کشور) عنوان کرد.
۴۶
مشارکت خیرین، تحولی در خدمات دیالیز کردستان/بیمارستان های کردستان مجهز به مدرن ترین دستگاه های دیالیز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مشارکت خیرین، تحولی در خدمات دیالیز کردستان/بیمارستان های کردستان مجهز به مدرن ترین دستگاه های دیالیز" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مشارکت خیرین، تحولی در خدمات دیالیز کردستان/بیمارستان های کردستان مجهز به مدرن ترین دستگاه های دیالیز"، کلیک کنید.