صندوق تامین اجتماعی سیر طبیعی خود را طی می کند/دل مردم را خالی نکنیم

صندوق تامین اجتماعی سیر طبیعی خود را طی می کند/دل مردم را خالی نکنیم

گزارشگر آی تی/خراسان رضوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هرچند صندوق ها در حال طی کردن سیر طبیعی هستند اما در چند سال گذشته آن قدر بر طبل بحران سازی افراطی کوبیدند که انگار سازمان تامین اجتماعی یا صندوق تامین اجتماعی ورشکسته شده و به گل نشسته است.

میرهاشم موسوی 26 بهمن ماه، در شورای اداری شهرستان قوچان با بیان اینکه برای صندوق تامین اجتماعی بحران سازی افراطی اتفاق افتاده است، افزود: ما نباید دل مردم را خالی کنیم چون هیچ موضوع چالشی نیست که با توکل بر خداوند متعال یا تدابیر مدیریتی نتوانیم به آن غلبه کنیم.

موسوی اظهار کرد: هرچند صندوق ها یک سیر طبیعی را طی می کنند اما این قدر در چند سال گذشته بر طبل بحران سازی افراطی کوبیدند که انگار سازمان تامین اجتماعی یا صندوق تامین اجتماعی ورشکسته شده و به گل نشسته است.

وی با بیان اینکه تدبیر و مدیریت دارایی و توجه به حوزه اقتصادی، مانع از بروز مشکل در صندوق می شود، گفت: همه کشورهای دنیا یک سیر طبیعی را آغاز کرده اند،  هرچند جمعیت و ورودی کم شده و سالمندی افزایش یافته اما با متمرکز کردن دارایی ها آینده صندوق ها تضمین شده است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد سازمان تامین اجتماعی مشارکت جمعی برای توسعه خدمت بوده که خود مصداق انفاق است، گفت: پیش از انقلاب حدود 20 درصد جامعه 35 میلیونی زیرپوشش بیمه بوده اند، اما امروز به برکت انقلاب نزدیک 75 درصد جامعه 86 میلیونی تحت پوشش بیمه ای تامین اجتماعی هستند و 8 میلیون نفر از افراد بازنشسته و تبعه بازنشستگان هستند که مستمری دریافت می کنند و 46 میلیون نفر افراد بیمه شده این سازمان هستند.

موسوی با اشاره به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و اصل 29 قانون اساسی مبنی بر لزوم پوشش 100 درصدی افراد جامعه برای بیمه اجتماعی، اظهار کرد: برای اینکه به سمت پوشش 100 درصدی بیمه پیش برویم اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری موضوع پوشش بیمه سلامت برای همه به دستور رییس جمهور اتفاق افتاد.

وی افزود: ممکن است در حال حاضر عده ای بیمه نداشته باشند اما در صورت نیاز به خدمات درمانی پس از بستری در بیمارستان بلافاصله بیمه خواهند شد و اگر تمکن مالی نداشته باشند دولت هزینه آن را تقبل خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بابیان اینکه پارسال 26 هزار کارگاه از تخفیف های جریمه های بیمه بهره مند شده اند، گفت: در این مدت نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان از قسط بیمه استفاده کردند و حدود 15 هزار میلیارد تومان بیمه بیکاری پرداخت شده است.

کسری های سازمان تامین اجتماعی ناشی از خدمات متعدد

وی ضمن بیان این جمله که کسری های سازمان تامین اجتماعی ناشی از خدمات متعدد است، بیان کرد: در بحث از کارافتادگی حتی اگر فردی پوشش بیمه ای نداشته باشد و حین کار مصدوم شود یا حتی فوت کند باید تحت پوشش قرار گرفته شود و حتی خانواده او تحت مستمری قرار گیرد و پس از آن از کارفرما مطالبه می شود که چرا نیروی کار بیمه نبوده است.

موسوی اضافه کرد: بعد از انقلاب فقط 20 مرکز تخصصی و فوق تخصصی بود که الآن به 414 مرکز رسیده است، هم چنین 80 بیمارستان چند تخصصی پیشرفته وجود دارد که در این مراکز در بحث درمان روزانه یک میلیون و 200 هزار خدمت سرپایی ارایه می شود و 13 هزار بستری داریم.

وی با تاکید بر اینکه 100 درصد هزینه درمان بازنشسته ها و مردم در مناطق کم برخوردار رایگان است، گفت: دولت سیزدهم در حالی توسعه خدمت درمانی را اولویت سازمانی قرار داده که بالغ بر 133 پروژه درمانی در کشور در حال پیگیری است و علاوه بر افتتاح 2 درمانگاه در قوچان و چناران در ماه های اخیر، طراحی احداث پلی کلینیک تخصصی برای شهرهای جوین و بردسکن، تکمیل بیمارستان رضا و راه اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان فارابی در دستور کار قرار دارد.

سازمان تامین اجتماعی یک ابر طلبکار

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بدهی 106 هزار میلیارد تومانی این سازمان به شبکه بانکی کشور طی 8 سال، عنوان کرد: این سازمان به یک ابر بدهکار بانکی تبدیل شده بود اما پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم و همراهی مجلس برای تسویه بدهی 170 هزار میلیارد تومانی، بدهی سازمان تامین اجتماعی هم تسویه شد و در حال حاضر با 93 هزار میلیارد تومان طلب از بخش خصوصی به یک ابر طلبکار تبدیل شده ایم.

وی بابیان این جمله که عدم تسویه حساب بدهی منجر به پرداخت 25 هزار میلیارد تومان سود بانکی می شد، افزود: در اوایل تحویل گرفتن سازمان ماهانه 4 تا 5 هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی برای پرداخت حقوق بازنشستگان داشتیم اما امروز نه تنها این کمبود جبران شده است بلکه به برکت خداوند متعال بدون کوچکترین استقراض از بانک ها 43 هزار میلیارد تومان ماهانه تعهد انجام می دهیم.

موسوی از عملکرد برداشت نقدینگی از بانک رفاه برای تامین بودجه جاری سازمان تامین اجتماعی به عنوان آینده خواری نام برد و افزود: به جای اینکه درآمد پایدار ایجاد کنیم از بانک رفاه که متعلق به خودمان بود برداشت کردیم و 106 هزار میلیارد تومان آینده خواری کرده بودیم و این ناپایداری مالی در کنار استقراض بی رویه باعث ایجاد بیماری برای آینده صندوق شده بود.

وی با اشاره به اجرای 133 پروژه درمانی در سراسر کشور، گفت: بحث های خدمات درمانی اولویت ما بوده و ارایه خدمات بستری برای افراد بالای 65 سال در مراکز دولتی رایگان است، یعنی سازمان تامین اجتماعی حتی هزینه فرانشیز را پرداخت می کند. هم چنین در نقاطی که بیمارستان ندارند همه بیمه شدگانی که به مراکز درمانی مراجعه کنند هزینه فرانشیز 10 درصد بستری را ما می دهیم که این موضوع باهدف صیانت مالی، پرداخت از جیب مردم اتفاق نیفتد.

اجرای 10 پروژه درمانی در خراسان رضوی

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی خراسان رضوی در ادامه این جلسه از اجرای 10 پروژه درمانی در این استان در راستای سیاست های عدالت محور دولت سیزدهم خبر داد.

علی رضازاده عنوان کرد: در فاصله 4 ماه از افتتاح درمانگاه تخصصی چناران با حضور مدیرعامل سازمان پروژه پلی کلینیک تخصصی قوچان افتتاح می شود که این موضوع در راستای سیاست های عدالت محور دولت سیزدهم در حوزه خدمات بهداشت و درمان و سلامت مدیریت عالی سازمان است.

وی افزود: طی 2 سال اخیر در بخش درمان مستقیم و در راستای توسعه درمان مستقیم تلاش های فراوانی شده است و به همین منظور در سطح کشور پروژه های بسیاری را در دست طراحی، اجرا و ساخت دارند.

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: اکنون در خراسان رضوی علاوه بر افتتاح پروژه چناران و قوچان حدود 10 پروژه دیگر در دست طراحی، ساخت یا آماده واگذاری به پیمانکاران داریم که بردسکن، جوین، تربت حیدریه از آن جمله است.

وی با بیان این جمله که بخشی از پروژه ها علاوه بر خیر و برکت در این شهرستان ها منشا خیر و برکت استانی هم هستند، گفت: بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب بیمارستان فارابی دو پروژه بزرگ در حال طراحی در استان است که نیروی لازم آن هم با آزمون فراخوان شده و در چند ماه آینده افتتاح می شود، علاوه بر خراسان رضوی استان های همجوار و زایرین نیز از خدمات آن استفاده خواهند کرد.

رضازاده افزود: پروژه دیگری که با دستور مدیرعامل سازمان در دستور طراحی است، بیمارستان رضا در جاده سنتو نرسیده به سه راه فردوسی است که نزدیک 45 سال معطل مانده و احیا می شود و در دست طراحی است.

وی گفت: تمام مردم کشور و استان های همجوار می توانند از این پروژه استفاده کنند که از پروژه های بزرگ کشور و تحت عنوان بیمارستان 200 تختخوابی رضا مشهد است.

پایان خبر گزارشگر آی تی

صندوق تامین اجتماعی سیر طبیعی خود را طی می کند/دل مردم را خالی نکنیم

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صندوق تامین اجتماعی سیر طبیعی خود را طی می کند/دل مردم را خالی نکنیم" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صندوق تامین اجتماعی سیر طبیعی خود را طی می کند/دل مردم را خالی نکنیم"، کلیک کنید.