متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: تشخیص به موقع و زود هنگام عفونت ادراری می تواند از انتشار عفونت به کلیه ها، خون و متعاقب آن نارسایی کلیه و سایر عوارض همچون فشار خون و آسیب های آناتومیک جلوگیری کند.
آفتاب نیوز :
دکتر زینب محسنی افشار گفت: عفونت سیستم ادراری یکی از عفونت های ناشی از وجود میکروارگانیسم های عفونت زا در کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه است که متاسفانه در افراد شیوع بالایی دارد به طوری که 1 تا 2 درصد کودکان و 20 درصد زنانی که در سن باروری هستند را درگیر می کند.
به گفته این پزشک متخصص مردان، افراد مسن، بیماران دچار ضعف ایمنی، بیماری های زمینه ای یا اختلالات عملکردی، آناتومیک ادراری نیز در خطر بالای عفونت ادراری قرار دارند.
دکتر محسنی افشار با بیان اینکه عفونت های ادراری بسته به محل درگیری ممکن است تظاهرات متنوعی داشته باشند گفت:عفونت های ادراری تحتانی اغلب با تکرر و سوزش ادرار، نیاز شدید و فوری به دفع ادرار، کدر شدن یا تغییر رنگ ادرار و درد سوپراپوبیک تظاهر می یابد، در حالی که عفونت های ادراری فوقانی علاوه بر علایم ذکر شده ممکن است با تب، لرز، درد پهلو ها و کمر تهوع، استفراغ و تغییر هوشیاری ظاهر شوند.
وی بهترین راه کنترل عفونت ادراری در جامعه را پیشگیری از آن دانست و گفت: اقداماتی همچون نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب، رعایت بهداشت، پرهیز از استفاده از لباس های تنگ و نایلونی می تواند از ابتلا به عفونت های ادراری پیشگیری کند.
با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید"، کلیک کنید.